6 предметів гардероба, які будуть модні восени-2023 (ФОТО)

З них можна скласти стильні образи

Фото з glamstyle.com.ua

Піджак

Класичний жакет або піджак вільного крою – незамінна річ, якщо ви хочете створити трендовий лук. Також з ним вийдуть оригінальні багатошарові образи.

Джемпер у смужку

Светр, гольф, лонгслів або джемпер в горизонтальну смужку не виходить з моди. Поєднуйте його з тренчами, накинувши недбало замість шарфа, з легкими спідницями чи широкими штанами. 

Костюмний жилет

Костюмний жіночий жилет – це тренд цього року. Носіть його у складі костюма-трійки у прохолодні дні, чи окремо – зі спідницями, шортами, джинсами або штанами. 

Тренч

Це модель дощового плаща з незмінними атрибутами: відкладний комір, двобортний крій, може бути з погонами, манжетами, кокеткою, поясом та розрізом ззаду. Це простий елемент гардеробу, який зробить будь-який образ вишуканим. 

Кардиган

Цей вид светра на застібці, без коміра, найчастіше з V-подібним вирізом, гудзиками та кишенями, може бути в'язаним або виготовленим із текстилю. Його можна використовувати і як основну деталь вбрання, так і допоміжну.

Сукня-міді

Стильну чорно-білу сукню-сорочку в смужку можна поєднувати як із балетками, так і з високими чоботями. Також можна приглянути трикотажне плаття молочного кольору в рубчик або універсальне чорне.

Блакитні джинси

Вони можуть бути мішкуваті, вузькі чи прямі. Поєднувати їх можна з лонгслів-тільниками, однотонними гольфами-водолазками, базовими футболками, а також джинсовими куртками.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень