ТОП-5 покупок на осінь-2023 року: головні тренди нового сезону (ФОТО)

Розберіть свій гардероб і позбудьтеся неактуальних речей

Вже незабаром модниці відкладуть легенькі літні сукенки і шукатимуть більш теплий одяг. Цієї осені стилісти радять віддавати перевагу лаконічним речам із якісного матеріалу.

Пропонуємо вам розібратися, які речі будуть актуальними цієї осені.

Червоний колір

Попри популярність серіалу «Барбі», стилісти радять обирати не рожеві відтінки, а одяг червоного кольору. В осінніх колекціях його вже використали такі відомі бренди, як Stella McCartney, Bottega Veneta, Victoria Beckham, Alexander McQueen & Prada та інші законодавці моди.

На осінь можна приглянути брючний костюм червоного відтінку, тепле пальто, масивний піджак, а також взуття чи аксесуари.

Строгі спідниці та довжина максі

Спідниця-олівець знову – у моді. Щоправда, краще придбати модель максі довжини. Такі спідниці можуть бути вільними, обтягуючими та з розрізами, які гарно «подовжують» ноги.

Лофери, балетки та інше «шкільне» взуття

Краще придбати лофери на платформі та з грубою тракторною підошвою. На осінь можна приглянути як класичну модель балеток, так і балетки «Мері Джейн» з круглим носком, тонким ремінцем і стійким каблуком.

Об'ємні шарфи

Шарф – незмінний атрибут осінньої моди, який не лише зігріє в холодну погоду, а й зробить образ ціліснішим та виразнішим. У 2023 році у тренді довгі об'ємні шарфи.

Біла сорочка

Класична біла сорочка вважається базовою деталлю гардероба, яка ніколи не виходить із моди. Можна вибрати шовкову, бавовняну, пряму чи приталену. В осінньому сезоні на піку популярності як класичні, так і подовжені асиметричні моделі з мереживом або іншим декором.

Ділові жіночі костюми

Діловий жіночий костюм – справді універсальна річ. Його можна одягнути як на роботу в офіс або якийсь офіційний захід, так і на вечірку, а також на концерт чи театр, доповнивши взуттям та аксесуарами. Віддайте перевагу моделі бежевого відтінку.

Джерело: apostrophe

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень