Як додати собі зросту за допомогою одягу: 7 модних прийомів

Вони стануть у пригоді дівчатам і жінкам невисокого зросту

Фото з lady.tochka.net

1. Монохромний образ

Коли ваш одяг в одному кольорі або різних відтінках одного кольору, ви будете здаватися візуально вищою. Такий секрет часто використовують модельєри для моделей із невисоким зростом.

2. Вертикаль із кольору

Пальто, піджак або жилет контрастного кольору повинні мати фасон, що візуально виглядає, як високий прямокутник. Наприклад, деталі цього одягу повинні бути не горизонтальними, а вертикальними. Це стосується і ґудзиків, і декору.

3. Взуття в тон одягу

Аби візуально збільшити свій зріст, обирайте взуття, яке максимально схоже із кольорами низу гардероба. Ідеться про колготи, штани, джинси, довгу сукню чи спідницю. Також підходять нюдові або прозорі туфлі чи босоніжки, які схожі на колір вашої шкіри.

4. Подовжений мис взуття

Ідеться про взуття на пласкій підошві, а можна і на підборах. Не бійтеся обирати гострий носик у туфлях чи босоніжках. Така класика завжди в моді й візуально збільшує ваш зріст.

5. Розрізи

Візуально додадуть сантиметрів вверх сукні та спідниці, які мають розріз. Також це стосується одягу, що має асиметричний низ.

6. Джинси

Якщо ви хочете здаватися вищими, не носіть джинси, що мають ефект вибілення. Однотонні джинси витягнуть ваш ріст візуально.

7. Щиколотки

Уникайте голих щиколоток. Якщо ви купуєте штани, то їхній низ повинен максимально закривати ногу, торкаючись взуття. Такий ефект зробить ваші ніжки довшими. Це стосується також довгих суконь та спідниць.

Джерело: hochu.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень