Цвіль і бруд розчиняться на очах: як легко почистити ущільнювач у пральній машині

Три народні способи

Якщо у пральній машинці є бруд, то у кімнаті буде неприємний запах і ви навіть помічатимете плями на одязі. Аби цього уникнути, варто регулярно очищати барабан і ущільнювач пралки.

Як почистити ущільнювач в пральній машині різними способами

  • Оцет і вода

Змішайте рівні частини оцту і води в контейнері. За допомогою губки або ганчірки вимийте ущільнювач пральної машини цією сумішшю. Після того, як ущільнювач буде чистим, промийте її чистою вологою ганчіркою.

  • Харчова сода

Зробіть пасту, змішавши харчову соду з невеликою кількістю води. Нанесіть цю пасту на ущільнювач і залиште на 15-20 хвилин. Потім обережно витріть ущільнювач за допомогою м'якої щітки або ганчірки. Промийте ущільнювач чистою вологою ганчіркою.

  • Сіль і лимонний сік

Змішайте сіль і свіжовичавлений лимонний сік, щоб отримати пасту. Нанесіть цю пасту на ущільнювач і залиште на кілька хвилин. Протріть ущільнювач щіткою або ганчіркою, а потім промийте чистою вологою ганчіркою.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень