«Замку вже немає, готується кримінальна справа»: Єфросиніна про розмову з Галкіним (ВІДЕО)

З Галкіним відбувається все те, чого бояться артисти в росії

Українська телеведуча Маша Єфросиніна в інтерв'ю програмі «Гроші» розповіла, що поспілкувалася з російським гумористом Максимом Галкіним. Вона вражена тим, яку позицію він озвучив.

Єфросиніна поділилася, що Максим Галкін дзвонив їй ще до повномасштабного вторгнення. А коли настало 24 лютого, вона боялася відповідати на дзвінок, тому що не хотіла почути: «Як ви там? Тримайтеся».

Він втратив все. Він не давав мені права розголошувати подробиці, але скажу так: замку (в селищі Грязі під Москвою, де вони жили з Аллою Пугачовою і дітьми, – ред.) вже немає.

 

Все забрали, готують кримінальну справу, його по повній програмі викреслюють, очорняють у пресі.

 

З ним відбувається все те, чого бояться артисти в росії, - уточнила українська телеведуча.

Єфросиніна констатувала, що репутація Максима Галкіна в росії «зіпсована», тому що його очорняють в місцевій пресі настільки, наскільки тільки можна. 

Його немає і не буде. А якщо і буде, то його ім'я буде назавжди полито гівн*м, - сказала Марія.  

«Він сказав: Та ти розумієш, що я якраз вважаю, що те, що я роблю, – це нормально! Це природна реакція на те, що відбувається в Україні. Але виходить, що я біла ворона, тому що всі інші мовчать», - резюмувала Єфросиніна. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень