«Кривавий місяць»: посольство рф в Празі залили кров'ю (ФОТО)

Такі окції очікують ще на 15 «об'єктах», що належать росії

Російське посольство в Празі залили червоним. Місцеві активісти відрами приносили штучну кров, зроблену з води, какао та харчових барвників.

Така акція - відповідь на вбивство невинних мирних жителів в Україні.

- Наша «кров» — ніщо в порівнянні з справді пролитою кров’ю через бездушну політику путіна, військового монстра. Ми закликаємо всіх тих, у кого вистачить сміливості, знайти час і відправитися до посольства російської федерації або до будівлі, корабля, квартири, що належать Російській Федерації, і показати свій опір, – сказав активіст Давід Штеффель, організатор акції.

Штеффель - один із представників угруповання Dekomunisti, яке прагне оголосити комуністів поза законом. 

- На відміну від війни, яку Росія веде в Україні, цей протест є ненасильницьким і не завдає жодної шкоди майну, – додав Штеффел.

Працівник служби охорони поліції не дуже зрозумів акт протесту:

- Що це за героїзм о сьомій ранку поливати сходи? Чому б вам це не зробити в робочий час? - запитав він і лише похитав головою, не перешкоджаючи протестувальникам.

Протест розпочався з так званим «Кривавим Місяцем» - у мережі опублікували адреси 15 будинків, що належать російській федерації. На цих адресах також очікуються подібні акції.

Джерело: Mukachevo.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень