Фейк від баскова? росіяни «оцінили» Машу Єфросиніну у мільйон доларів 

У мережі пишуть, що за те, що Маша агітує вбивати росіян, їй заплатили мільйон доларів

Росіяни поширюють фейк, що Машу Єфросиніну купили за мільйон доларів. Сама ведуча у цьому звинувачує фаната путінського режиму миколу баскова.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна давно у списку «ворогів Росії». Днями пропагандисти вигадали про неї новий фейк. У мережі пишуть, що селебріті заплатили мільйон доларів, аби вона агітувала вбивати росіян, 

- Ви знали, що українські селебріті, співаки, ведучі, отримали по мільйону доларів за хейтспіч проти російських? Це 100% інформація, але невідомо, хто конкретно фінансує крики Маші Єфросиніної з закликами вбивати росіян. Випадково не ті браві хлопці з відео BBC, які 8 років тому заявляли, що хочуть очистити Україну від євреїв і росіян?.. І не вірте буквально нічому. Ніхто з нас ніколи не дізнається правду, – йдеться в абсурдному повідомленні.

Маша Єфросиніна не стала цитувати цей текст, бо «убл*дошні пропагандисти сто відсотків якось змонтують це проти нас».

Натомість попросила фанів знайти її мільйон доларів, бо українкам і їхнім дітям дуже треба допомога.

- Друзі, хто знайде цей мільйон, я вас благаю, дуже треба на допомогу жінкам і дітям, дуже треба допомагати всім, хто виїхав і живе зараз без дому. Якщо знайдете мій мільйон, я візьму звідти гривень 400 пофарбувати коріння, манікюр сама роблю, а там все роздамо. Головне знайдіть, – з сарказмом відреагувала ведуча.

Крім того, Єфросиніна переконана, що цей «вкид» – справа рук путініста Миколи Баскова, якого вона принизила за брехню про війну.

- Чи не вср*алися піарники Баскова, що поширюють таку інформацію, щоб не дай Бог ніхто не подумав, що це правда. Пізно, хлопці, пізно, Колю. Всі побачили й почули, – завершила Маша Єфросиніна.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень