Серію концертів на підтримку України анонсували Монеточка та Noize MC

Вони пройдуть у Євросоюзі, а всі гроші направлять на допомогу українцям

На фото - відомі російські музиканти Монеточка та Noize MC, які виступають ПРОТИ ВІЙНИ, розв'язаної рашкою на території України
На фото - відомі російські музиканти Монеточка та Noize MC, які виступають ПРОТИ ВІЙНИ, розв'язаної рашкою на території України

Відомі російські музиканти Монеточка та Noize MC незабаром дадуть концерти т.зв. «Голосу миру» у Ризі (Латвія) та Вільнюсі (Литва). Гроші, отримані за квитки та зібрані під час виступів, підуть на допомогу Україні.

Концерт у Ризі запланований на 7 квітня, у Вільнюсі – 10 квітня.

Стартова ціна входу €20, максимальна – €50. Також можна зробити пожертву – від €5 до €100.

На сайті заходу артисти оприлюднили своє звернення, в якому заявили, що виступають проти жахливої ​​та безчесної війни, яку розв’язала російська влада проти України.

Ми вважаємо своїм обов’язком не лише відкрито заявляти про свою незгоду, а й допомагати тим, чиє життя було перекреслене війною.

 

Ми проводимо серію спільних благодійних концертів Voices of Peace, щоб зібрати кошти для медичної, продовольчої, правозахисної та іншої гуманітарної допомоги мирним жителям України.

Усі гроші від продажу квитків та пожертвування, зібрані під час концертів, перекажуть до благодійних фондів. 

До речі, кілька місяців тому Noize MC випустив пісню українською мовою (що досить непросто, за словами тих, у кого «рускоязичная чєлюсть» ). Пісня дійсно варта уваги.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень