День Закоханих без російських блазнів: з Одеси видворили скандального Басту

Концерт скасували активісти

У День закоханих в одному з ресторанів Одеси мав виступити Баста. Інформація про це з'явилась в мережі. Одразу після цього до власника закладу звернувся активіст Дем'ян Ганул. Він зустрівся з ресторатором і пояснив, кого саме той збирається пустити виступати у свій заклад. Про це блогер написав у своєму Facebook.

- Дізнавшись, що Вакуленко має антиукраїнську позицію, Андрій (Зарічанський, ресторатор - прим. ред.) вирішив скасувати концерт. Чудово, що в Одесі є бізнесмени, які чують суспільство та мають чітку патріотичну позицію. Друзі, ми спільно з вами не пустили путінського Басту до Одеси.

Про це пише ТСН.

Баста, або Василь Вакуленко ще в січні 2018 втрапив до «чорного списку» Мінкульту як українофоб. Але згодом в'їзд до України йому все ж дозволили, чим він активно користувався.

Концерт Басти відбувся в Києві 25 червня 2021 року. На концерт прийшли активісти з плакатами. Вони вимагали від артиста пояснень, чому він, підтримуючи російську агресію, виступає та заробляє в Україні. 

Фото з пікету - Новинарня
Фото з пікету - Новинарня

Останні концерти репера в Україні пройшли у грудні 2021-го у Києві та Харкові, туди теж приходили люди висловити протест.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень