Режисерка концерту до Дня Незалежності розповіла, як вибирали артистів і чому їм не заплатять

Концерт до Дня Незалежності триватиме три години й на 98% складатиметься з пісень українською мовою

Українські артисти й колективи, які 24 серпня виступлять на сцені НСК «Олімпійський» у межах концерту, присвяченого Дню Незалежності України, робитимуть це безплатно. Про це 5 серпня в інтерв'ю виданню «КП В Украине» заявила режисерка цього заходу, українська кліпмейкерка Катя Царик.

За словами Царик:

святковий концерт є благодійним, а всі гроші, вторговані від реалізації квитків на НСК «Олімпійський», переведуть до фонду, який займається будівництвом Центру сучасного мистецтва – музею Івана Марчука.

Режисерка також зазначила, що концерт триватиме три години й на 98% складатиметься з пісень українською мовою. Трансляцію концерту також проводитимуть на українських каналах і на великому екрані, встановленому на Майдані Незалежності.

Вартість квитків на концерт становить від 200 до 2700 грн, наголошують на сайті, що спеціалізується на їхньому продажі.

За словами Царик, захід зрежисовано так, що кожна пісня плавно перетікатиме в нову без пауз на конферанс.

Коментуючи вибір артистів, які співатимуть на НСК «Олімпійський», Царик зазначила, що передусім вибирали «легендарні пісні». Вона підкреслила, що для неї це ті пісні, «які в нашій країні знає кожна людина».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень