«Бажали моєму синові кастрації кислотою»: Єфросиніна розповіла про жорстокість росіян (ВІДЕО)

Жорстокість росіян не має меж

Українська телеведуча Маша Єфросиніна з початку вторгнення росії в Україну веде інформаційну боротьбу. У своїх соціальних мережах вона розповідає правду про війну в Україні, про те, як російські окупанти знищують наші міста і по-звірячому вбивають мирне населення.

І якщо українці, дивлячись на ці кадри, заливаються сльозами, потім встають і йдуть допомагати українській армії і біженцям, то зомбовані росіяни твердять одне: «Це фейк».

Мало того, що вони не виходять на протести і не закликають владу рф зупинити війну в Україні, вони ще й пишуть гнівні коментарі українським знаменитостям, які намагаються достукатися до всього світу.

Так, Єфросиніна розповіла, що їй пишуть в соціальних мережах росіяни. Одним з найбільш страшних коментарів було жорстоке побажання її синові Олександру.

Вони всі бажали моєму синові кастрації кислотою, - розповіла телеведуча в інтерв'ю «Радіо НВ».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень