«ПриватБанк» телефонує з погрозами клієнтам, які взяли іпотеку на житло - люди шоковані

Погрожують навіть тим, в кого заборгованість відсутня

Державний ПриватБанк видає своїм клієнтам іпотеку на купівлю житла, проте навіть за своєчасного внесення внесків та виплати страховки є можливість виявитися боржником.

На сайті Мінфін мешканка Чернігова, яка зареєструвалася на порталі під ніком «Marine1986», повідомила, що їй дзвонять співробітники ПриватБанку із погрозами.

При цьому жінка всі внески та страховку сплачує вчасно.

Взяла іпотеку на житло в Приват Банку. Рік платила вчасно, страховка сплачена вчасно. Перевірено співробітниками банку, є квитанції на руках.

 

Прострочок немає.

 

Але зараз світиться борг, знімають гроші з картки, дзвонять співробітники банку з погрозами. ТРИ рази подавали". заявку про перегляд та перерахунок, але ніхто так і не передзвонив, проблема не наважилася.

 

Куди далі йти? Скарга на гарячу лінію теж не прийнята, - розповіла клієнтка ПриватБанку.

 

Служба підтримки ПриватБанку відреагувала на скаргу «Marine1986». Жінці пообіцяли у всьому розібратися та додатково повідомити її про результати проведеної перевірки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень