Залужний озвучив завдання ЗСУ на 2023 рік

Звільнення Криму – це не єдиний фактор для перемоги у війні

Війна в Україні триває, але кожен наступний день наближає нас до перемоги над росією. Швидше за все, наступного року бойові дії триватимуть, але ЗСУ вже має завдання.

Завдання ЗСУ на 2023 рік 

Звільнення Криму не є єдиним фактором для перемоги України у війні. Оскільки навіть за умови звільнення півострова від російських загарбників залишається небезпека їх перебазування на інші території й нового етапу протистояння.

Ніщо не може істотно перешкодити хворобливому, але цілком реальному перебазуванню Чорноморського флоту на військово-морську базу Новоросійськ на східному узбережжі Чорного моря, і військову присутність агресора в регіоні буде збережено разом із загрозою ракетних ударів. Подібне можна припустити і для використання російською авіацією, наприклад аеродромів Приморсько-Ахтарськ і Єйськ, – каже головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Завдання ЗСУ на 2023 рік – змусити відчути росіян на окупованих територіях невдачі та всі наслідки цієї війни.

Все може кардинально змінитися при відповідному плануванні і правильній роботі з країнами-партнерами України, – вважає головнокомандувач ЗСУ.

Валерій Залужний зазначив, що для перемоги нам потрібні значні матеріальні ресурси й грошові витрати. Наступного року матеріальною основою українського опору повинна залишатися значна за обсягами військово-технічна допомога країн-партнерів.

Джерело: Укрінформ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень