Жданов назвав умову, за якої війська рф «розбіжаться, як таргани»

Вся справа у грошах

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, що відсутність грошей для фінансування армії рф дуже негативно вплине на її боєздатність.

Може дійти до того, що солдати почнуть «по-тихому» вбивати своїх командирів і  «розбігатися, як таргани» в надії швидше потрапити додому.

Командир буде єдиною перешкодою. На сьогодні дисципліна армії рф тримається на командирській волі. Вони намагаються пригнічувати занепадницькі настрої, в тому числі і застосування фізичної сили.

 

Були випадки у квітні-травні, коли командири застосовували зброю проти своїх солдатів, щоб інших повернути на позиції. Були випадки, коли солдати вбивали своїх командирів і намагалися покинути свої позиції в напрямку державного кордону російської федерації. Там корупція в масштабах бригад. Командир бригади – головний рукомийник, – розповів військовий експерт Олег Жданов.

Він зауважив, що така ситуація в армії рф призведе до деморалізації та зниження боєздатностей військових частин аж до відмови від участі в бойових діях.

Олег Жданов додав, якщо на фронті «сарафанне радіо» працює повільно, то в самій росії, особливо в регіонах, де було найбільше охочих воювати, досить швидко розходиться інформація, в тому числі й про виплати.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень