З новим оператором газорозподілу на Рівненщині треба укласти нову угоду. Її вже прислали разом з рахунком

Заповнені бланки невдовзі можна принести до ЦНАПу на майдані Просвіти

У січні мешканці Рівненщини отримали не тільки платіжки за газ, але й бланк угоди на обслуговування від нового оператора. Йдеться про «Газмережі», які прийшли на місце «Рівнегазу», і тепер прийматимуть платежі на розподіл газу.

З 1 січня 2024 року послуги газорозподілу на Рівненщині надає вже не Рівнегаз, а Рівненська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Тому споживачам потрібно укласти договір про надання послуги газорозподілу з новим оператором ГРМ.

 

Для цього необхідно підписати заяву-приєднання, яку вони отримали разом з квитанцією. Її можна передати особисто в Центр обслуговування клієнтів або надіслати поштою, - говорить головна фахівчиня відділу обліку та розрахунків за розподіл газу населенню Рівненської філії «Газмережі» Валентина Демидюк. 

Заява на приєднання містить і покрокову інструкцію, як її заповнювати. А от уже оформлений бланк треба відправити новому оператору поштою, або принести особисто  в один з 14 Центрів обслуговування клієнтів. 

До слова, уже з 10 лютого представники «Газмереж» працюватимуть у рівненському ЦНАПі на майдані Просвіти, тож принести заяву можна й туди.

 

А споживачі у районах можуть звернутися до Центрів обслуговування за адресами вказаними нижче.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень