Переплату за розподіл газу у «Нафтогазі» повертати не будуть

Йдеться про гроші, які споживачі переплатили іншим постачальникам

У «Нафтогазі» відреагували на чутки які ширяться мережею.

Йдеться про ніби-то збір компанією персональних даних, для повернення українцям надмірно сплачених коштів за розподіл газу своїм попереднім постачальникам, переважно облгазам чи компаніям які їх заміняли.

Мережею шириться неправдива інформація, що з 22 жовтня Нафтогаз розпочинає збір персональних даних онлайн для розв'язання питань щодо перерахунку і повернення коштів Нафтогазом за доставлення/розподіл газу.

 

Закликаємо бути уважними та обережними: у жодному разі не передавайте свої дані стороннім особам. Наголошуємо, станом на зараз документи на повернення переплат приймаються винятково в Центрах обслуговування клієнтів.

 

Ще раз підкреслюємо – ми не збираємо через інтернет жодної персональної інформації клієнтів, - йдеться у повідомленні.

На сьогодні Нафтогаз не проводить ніяких операцій щодо повернення переплати за газ, а також не вимагає з клієнтів розголошення ніяких їхніх персональних даних.

Отже, це – чергова шахрайська схема, створена для заволодіння персональними даними клієнтів з метою пограбування їхніх банківських рахунків.

Водночас у Нафтогазі повідомили, що зараз працюють над механізмом повернення переплати за розподіл газу, який дозволить клієнтам подавати документи для перерахунку та повернення переплачених коштів онлайн.

 

Але поки цього механізму ще немає, і компанія не проводить повернення переплати.

Пресслужба Нафтогазу також дає номери операторів Контакт-центру, до яких можна звернутись за роз'ясненнями у разі, якщо виникли якісь сумніви щодо отриманої інформації:  

  • 066-300-2-888; 
  • 098-300-2-888;
  • 093-300-2-888.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень