Українці можуть платити за газ менше: як отримати знижку? (ФОТО)

Пояснення від ПФУ

На оплаті за газ можливо зекономити, отримавши пільги на оплату за доставку та розподіл газу. При цьому важливо дотриматися соціальних нормативів на використання газу.

Про соціальні нормативи, в межах яких надається пільга на оплату та доставку газу, розповіли в Пенсійному фонді України.

Як менше платити за газ?

Соціальні норми житла та соціальні нормативи споживання житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком визначено постановою Кабінету міністрів України від 6 серпня 2014 року № 409.

Відповідно до постанови «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» передбачено такі норми споживання для пільги

  • З газопостачання за наявності газової плити та централізованого гарячого водопостачання – 3,3 куб. м на одну особу на місяць.
  • З газопостачання за наявності газової плити у разі відсутності централізованого гарячого водопостачання та газового водонагрівача – 5,4 куб. м на одну особу на місяць
  • З газопостачання за наявності газової плити та газового водонагрівача – 10,5 куб. м на одну особу на місяць.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень