Населення платитиме за газ більше. Постачальник спрогнозував можливий термін

Але не цієї зими

Впродовж найближчого опалювального сезону ціни на газ для населення в Україні залишатимуться незмінними. Але у «Нафтогазі» впевнені, що ціни на газ зростуть після закінчення війни.

Для населення ціни на «блакитне паливо» в період зими 2023-2024 років залишаться стабільними. Їхня зміна не передбачена, - каже голова «Нафтогаз України» Олексій Чернишов.

Впродовж зими тариф на газ для населення не змінюватиметься, тож чинними тарифи будуть ще щонайменше впродовж 6 місяців.

Нагадаємо, що газ входить до переліку комунальних послуг на які поширюється дія мораторію на підвищення цін у період воєнного стану. Тож ціни мають залишитися чинними й до кінця війни.

Олексій Чернишов впевнений, що найбільш соціально незахищені категорії українців не постраждають через збільшення тарифів на газ завдяки соціальним пільгам та всебічного впровадження заходів з енергоефективності.

Крім того, Олексій Чернишов заявив, що після війни, можливо, почне працювати енергоринок, що дозволить споживачам обирати оптимальний варіант.

Джерело: post.factum

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень