Облгази ще шести областей переходять державі

Тож населення у цих регіонах повністю обслуговуватиме Нафтогаз

Сьогодні філії «Газорозподільні мережі України», які входять до Групи Нафтогаз, отримали ліцензії Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на ведення діяльності. 

Це представництва у Вінницькій, Дніпропетровській, Івано-Франківській, Миколаївській, Сумській та Хмельницькій областях. 

Зараз по всій державі компанія «ГАЗМЕРЕЖІ» забезпечує потреби 6.6 млн клієнтів силами 14 філій. 

У найскладніший для країни період Група Нафтогаз створила форпост газорозподільної сфери — першого національного оператора «ГАЗМЕРЕЖІ». Наше завдання — розвивати та посилювати стратегічні можливості системи, а не лише «втримувати її на плаву» в умовах ворожих обстрілів, — акцентував очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов.

Нагадаємо, що в умовах воєнного стану Нафтогаз набув досвіду інтеграції вже 16-ти обласних і міських газорозподільних підприємств – АТ «Черкасигаз», АТ «Донецькоблгаз», АТ «Кіровоградгаз», АТ «Дніпрогаз», АТ «Харківгаз», АТ «Криворіжгаз», АТ «Харківміськгаз», АТ «Київоблгаз», АТ «Житомиргаз», АТ «Львівгаз», АТ «Віннницягаз», АТ «Сумигаз», АТ «Дніпропетровськгаз», АТ «Хмельницькгаз», АТ «Івано-Франківськгаз» і АТ «Миколаївгаз».

Ванто зауважити, що на питаннях переходу енергетичних підприємств в управління державою наполягає президент Володимир Зеленський. 

Стратегічні енергетичні підприємства треба повернути державі. Для того, щоб Україна могла бути готовою до зими, низку стратегічних об'єктів української енергетики слід позбавити впливу олігархів й повернути у державну власність, - заявив Президент України Володимир Зеленський.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень