До «Нафтогазу» перейшли ще три облгази

Загалом вже 11 газорозподільних компаній

«Сумигаз», «Вінницягаз» і «Дніпропетровськгаз», які раніше входили до «Регіональної газової компанії» (РГК) приєднали до «Групи Нафтогаз».

Задля енергетичної безпеки країни Група Нафтогаз сформувала модель стійкої газорозподільної системи і крок за кроком розширює її межі. Від сьогодні до складу державного драйвера долучились ще три газорозподільні підприємства – АТ «Сумигаз», АТ «Вінницягаз» і АТ «Дніпропетровськгаз». Тепер ці компанії працюватимуть з дотриманням ключового принципу – надійності перед клієнтами та партнерами, - йдеться у повідомлені «Нафтогаз України».

Відповідальність за АТ «Сумигаз», АТ «Вінницягаз» і АТ «Дніпропетровськгаз» несуть дві компанії, що входять до складу Групи Нафтогаз. АТ «Державне акціонерне товариство «Чорноморнафтогаз» управляє активами. ТОВ «Газорозподільні мережі України» (бренд «ГАЗМЕРЕЖІ») координує новоприєднані команди, займається оптимізацією їх роботи, формує стратегію розвитку та отримує належне ліцензування задля можливості надавати якісні послуги новим клієнтам.

Таким чином під егідою держави вже запрацювали Кропивницька, Дніпровська та Харківська філії, які безперебійно надають послуги розподілу газу 1,2 млн родин, промислових і бюджетних установ. Паралельно тривають трансформаційні процеси на підприємствах в місті Харків, місті Кривий Ріг, а також Київському, Житомирському та Львівському облгазах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень