Нарахували зайві куби газу? Довідку про реальні обсяги споживання можна замовити онлайн

Аби мати можливість оскаржити нарахування, з якими ви не погоджуєтеся

Часто у соцмережах можна зустріти агресивні дописи українців, які не погоджуються з нарахуваннями за спожитий газ. Тепер абоненти можуть з'ясувати обсяги споживання газу свого домогосподарства онлайн. Така функція з'явилася на сайті 104.ua. Тут можна отримати довідку про розподілений природний газ.

Свій обсяг споживання за останній пів року можна дізнатися у розділі «Документи». 

Передусім така довідка може знадобитися, якщо постачальник нарахував на вашу думку завищені суми за спожитий газ. Довідка міститиме інформацію про обсяги газу, які споживач  передав постачальнику газу.

Цю довідку ми розробили з огляду на численні скарги споживачів на те, що обсяги спожитого газу не збігаються з тим, що виставляє в платіжці Нафтогаз, - заявила Марина Моїсеєва, начальник управління онлайн 104.ua.

У верхньому лівому куточку довідки буде QR-код, який постачальник газу може просканувати та отримати усі дані за рахунком. Формувати подібну довідку  на сайті 104.ua можна один раз на день. Також тут можна отримати довідку про стан розрахунків за розподіл природного газу.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень