«Нафтогаз» прислав рахунок на 2000 грн у будинок, де газу немає

Люди у мережі стверджують, це зовсім непоодинокі випадки

Одна з провідних експертів ринку енергетики в Україні Світлана Голікова на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила, що отримала рахунок за газ у будинку, не під'єднаному до подачі блакитного палива.

Несподівано отримали рахунок за газ у селі. Будинок до газопостачання не підключений. Взагалі:) І який то в Нафтогазу облік? А баланс?

Більш того, рахунок надіслав ПриватБанк на моє ім'я, хоча будинок оформлено на нашу родину і прізвище власника є іншим.

У своєму дописі Світлана Голікова відзначила газопостачальну компанію у своєму дописі.

У коментарях українці активно долучилися до обговорення, і стверджують, що такі випадки не поодинокі. Коментарі подають без змін:

Ivan Kekalo

Подібна ситуація з платіжками і в Полтавській обл.. Прийшов рахунок на 405 грн, в той час, як газом взагалі не користувались (показники лічильника передавали своєчасно). Причина одна з двох. 1- хакерська атака... (Нафтогаз повинен оперативно все виправити), 2 - навмисне розхитування ситуації, метою чого є - визвати невдоволення людей, що є на руку ворогу... - цьому випадку має втрутитись СБУ.

Valentina Ivanova

нажаль таких платіжок дуже багато і їх отримують 90% людей похилого віку яким далеко добиратися до газових господарств щоб вияснити причину боргу як і за доставку газу по трубах, які купляли та встановлювали самі люди за свій рахунок

Poliakova Julia

Є привід для скарги Регулятору на РГК Чернігівгаз щодо фізично неіснуючої ТКО та штучне створення боргу побутового споживача газу.

Олег Попенко

Я, писав 10 днів тому, в Сумах люди поголовно отримали платіжки від газової компанії просто так, паралельно з Нафтогазом. В Київській області а багатьох будинках також невідомі борги за газ.

Згодом пані Світлана опублікувала відповідь, що рахунок їй надіслали помилково:

Попри це, голова спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко закликає українців бути пильними, і ретельно перевіряти рахунки, які надсилають компанії постачальники послуг, та ретельно вести облік свого споживання, аби не платити зайвого. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень