Ще два облгази інтегрують до Газмереж «Нафтогазу»

Цього разу до мережі доєднали «Харківміськгаз» та «Криворіжгаз»

 

Група Нафтогаз продовжує консолідувати облгази. Цього разу до структури національної компанії доєдналися газорозподільні підприємства «Харківміськгаз» та «Криворіжгаз», йдеться у повідомлені від «Газорозподільних мереж».

Щоб забезпечити захист жителів Харкова та Кривого Рогу, Група Нафтогаз інтегрує до своєї структури АТ «Харківміськгаз» та АТ «Криворіжгаз» з подальшим закріпленням напрямку розподілу газу за контрольованою на 100% державним НАК «Нафтогаз України» і спеціально створеною для цього ТОВ «Газорозподільні мережі» (ГАЗМЕРЕЖІ). Інтеграція відбувається у плановому режимі та з дотриманням усіх вимог законодавства, - йдеться в повідомленні компанії.

Нагадаємо, що наприкінці 2022 року Нафтогаз інтегрував «Кіровоградгаз», створивши регіональний підрозділ Газмереж – Кропивницьку філію. Наразі триває процес інтеграції «Харківгазу» і «Дніпрогазу».

Тим часом у 16 регіональних газових підприємствах та офісах Групи компаній «Регіональна Газова Компанія» минулого тижня провели обшуки. За даними Бюро економічної безпеки, працівники відомства за оперативного супроводу СБУ розслідують злочинну схему маніпуляцій на газорозподільчих підприємствах.

Під час обшуків в 16 регіональних газових підприємствах та офісах Групи компаній «Регіональна Газова Компанія» задокументовано факт протиправного використання тарифних коштів, передбачених на закупівлю газу для покриття виробничо-технічних втрат. Таким чином державі було завдано збитки у сумі понад 3,4 млрд грн, - йдеться в повідомленні.

Водночас «Харківміськгаз» та «Криворіжгаз» наприкінці минулого тижня провели розсилку для ЗМІ, у листах називали цей процес – рейдерським захопленням.

Це вже третє рейдерське захоплення підприємства критичної інфраструктури з початку року в Україні й друге – в Харківській області, - йдеться у повідомленні РГК.

Джерело: ГазПравда

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень