Ходять тільки на запрошення: працівники «Рівнегазу» не повіряють лічильників

Водночас компанія відновила роботу зі споживачами у клієнтських просторах

Фото ілюстративне з мережі
Фото ілюстративне з мережі

За послугу розподілу природного газу побутові споживачі Рівненщини боргують близько 30 млн грн. Рівень оплати значно знизився від моменту оголошення воєнного стану, повідомив комерційний директор «Рівнегазу» Віктор Осницький.

Споживачам надсилають квитанції й просить вчасно сплачувати за послугу газорозподілу, адже таким чином кожен споживач підтримує економіку країни під час війни.

До слова, нині в області у штатному режимі працює 13 клієнтських просторів «Рівнегазу». Закритий лише один заклад - у Рокитному. 

Повірок лічильників не проводять, а у домогосподарства газовики можуть прийти виключно за викликом самого споживача.

Зазначимо, що з початку війни компанія посилила роботу бригад аварійно-диспетчерської служби.  

Нагадаємо, раніше у «Рівнегазі» повідомляли про те, що стан газорозподільчих мереж (ГРМ) на Рівненщини задовільний. Минулого тижня бригада аварійників відреагувала на 120 заявок від споживачів. Аби ремонтні роботи на газопроводах аварійники проводили оперативно, працівники АДС додатково виготовили 72 лотки для локалізації витоків газу та 18 затискачів до них. Наступний етап – виготовлення бандажів для локалізації витоків газу на газопроводі низького тиску, повідомили у компанії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень