В яких банках вже можна оплатити комуналку карткою єПідтримка

Платежі почали приймати 14 лютого, а з 16 лютого послуга доступна в інтернет-банкінгу

У ПриватБанку можливість оплатити комунальні послуги тисячею гривень, отриманою за вакцинацію, з'явилася у понеділок, 14 лютого. Платежі приймають у касах банку. З 16 лютого послуга буде доступною користувачам Приват 24.

В Альфа-банку можна отримати як фізичну, так і віртуальну карту, а також оформити передплату на друковану періодику. Звичайний пластик зможуть оформити нові клієнти, які не можуть зробити цифрову версію.

За комунальні послуги карткою єПідтримка можуть розрахуватися українці віком від 60 років. Система автоматично перевірить анкетні дані клієнта та визначить, чи дозволяє йому вік розплачуватися за комуналку віртуальною карткою.

А вже за місяць, 14 березня, українцям почнуть виплачувати 500 гривень за бустерне щеплення.

Відтепер збільшено й термін, протягом якого можна скористатися «ковідною» тисячею. Йдеться тепер не про 4, а 9 місяців.

З 14 березня люди з інвалідністю I та II груп також зможуть витратити отримані в рамках програми кошти на соціальні потреби, зокрема, на ліки та комунальні платежі.

Джерело: На пенсії 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень