Облгаз в сусідній з Рівненщиною області перейшов під контроль держави

Це вже 17 підприємство, яким керуватиме Нафтогаз

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Група Нафтогаз повідомила про інтеграцію «Волиньгаз». Це вже 17-те обласне газорозподільне підприємство, яке перейшло під контроль держави з початку року.

Зміни були зумовлені необхідністю вирішення стратегічних енергетичних завдань, що стосуються надійного захисту критичних об’єктів, а також швидкого відновлення інфраструктури в разі ворожих атак, - йдеться в повідомленні Нафтогазу.

Тарифи для населення на доставлення і розподіл газу залишаються незмінними, а от нові реквізити споживачам повідомлять найближчим часом. 

Зазначимо, Волиньгаз забезпечує розподіл газу до бюджетних організацій та понад 250 тисяч осель області.

Раніше до НАК «Нафтогаз України» вже увійшли АТ «Вінницягаз», «Дніпрогаз», «Дніпропетровськгаз», «Донецькоблгаз», «Івано-Франківськгаз», «Житомиргаз», «Київоблгаз», «Криворіжгаз», «Кіровоградгаз», «Львівгаз», «Миколаївгаз», «Сумигаз», «Харківміськгаз», «Харківгаз», «Хмельницькгаз» та «Черкасигаз».

Паралельно облгази трансформують у філії «ГАЗМЕРЕЖІ» – національного оператора газорозподільних мереж. Станом на жовтень 2023 року в Україні працюють уже 14 філій «ГАЗМЕРЕЖІ» – 11 обласних і 3 окремих міських.

Національний оператор доставляє газ споживачам у Кіровоградській і Харківській областях, місті Харків, місті Дніпро та Дніпровському районі, місті Кривий Ріг і Криворізькому районі, а також у Київській, Житомирській, Львівській, Дніпропетровській, Вінницькій, Сумській, Івано-Франківській, Хмельницькій і Миколаївській областях. 

Розподіл газу у Рівненській області здійснює на сьогодні компанія «Рівнегаз».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень