«З миру по нитці — голому сорочка» - рівненські селяни безплатно здають молоко для армії (ФОТО/ВІДЕО)

Селяни трьох громад передають перероблений продукт до Києва та Харкова

Селяни трьох громад на Рівненщині об'єдналися для допомоги ЗСУ та постраждалим від війни людям. Безплатно віддають молоко на перероблення. Місцевий фермер усе переробляє та через волонтерів доставляє до столиці та Харкова. 

Через день Валентина Музичук здає понад 40 літрів молока. Грошей з фермера не просить, бо обидва сини боронять Україну. Старший — захищає столицю.

У такий момент - здаємо безплатно, хоча молоко — чи не єдиний заробіток у селі. Хто нашим солдатам допоможе, як не ми! Можливо моїм дітям хтось допоможе, — плаче жителька Федорівки.

У сироварні поки відмовилися від крафтових сирів, бо довготривале виробництво. Натомість готують продуктові набори для армії та біженців.

Молоко відправляємо пастеризоване, щоб довше стояло та доїхати до споживача. М'які сири відправляємо. Сметана, сир, масло, щоб люди могли в скрутний час куштувати молочної продукції, - зауважив фермер Юрій Потапчук. 

Сотні кілограмів сиру через день забирають волонтери. Вони доставляють молочну гуманітарну допомогу до столиці та Харкова. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень