Їм варто прислухатися до себе: назвали два знаки Зодіаку з найсильнішою інтуїцією

Перевірте, чи є ви в цьому списку

Лев

Дуже часто доля посилає Левам знаки. Наприклад, ви займаєтеся своїми справами, нікого не чіпаєте, і в цей момент вас може відвідати якась несподівана думка, не пов'язана з тим, що ви робите конкретно в цей момент.

Саме так і працює ваша інтуїція. Вона заздалегідь дає вам зрозуміти, що може статися у вашому житті.

Потім, напередодні якоїсь події або ухвалення рішення, ви можете почати відчувати тривожність, навіть якщо це щось незначне. Це теж знак, що варто бути обережнішим або взагалі відмовитися від своїх планів.

Риби

Риби - ще один знак Зодіаку із сильною інтуїцією. Не ігноруйте свій внутрішній голос, бо він достатньо розвинений для того, щоб уберегти вас від необдуманих вчинків чи подій, які можуть вам нашкодити.

Якщо ваша душа не на місці, то зупиніться і добре все обміркуйте. В іншому випадку ви можете потрапити в неприємну ситуацію, вибратися з якої буде проблематично.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень