Повстануть з попелу: знаки Зодіаку, які вже в квітні почнуть нове та щасливе життя

У списку їх всього 4

Діва

Тиждень почнеться для вас з певних складнощів, проте ви зможете з легкістю впоратися з усім. І як тільки ви зможете знайти вихід із цієї ситуації, перед вами відчиняться всі двері. Готуйтесь до змін і не бійтеся починати нове життя.

Стрілець

Почніть квітень із саморефлексії. Оцініть свої перемоги та поразки, складіть новий план. Настав час намітити нові цілі та почати все з чистого аркуша. Коли ви вирішите рухатися вперед, обов'язково приділіть час своїм друзям і постарайтеся зарядитись позитивом.

Лев

Вам точно не варто відволікатися на дрібниці. Присвятіть перші дні квітня своїй кар'єрі, ви маєте всі шанси на грандіозний зліт. Однак не давайте своїм амбіціям затуманити ваш розум. Ви зможете почати нове життя, важливо лише не вдаритися в крайнощі.

Близнюки

Новий тиждень розпочнеться для вас з неймовірної радості. Ви зможете налагодити свої стосунки з коханою людиною або ж виконати свою заповітну мрію. Не бійтеся змін і будьте чесні із собою, все буде добре.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень