Перевірки – Водоліям, інтриги на роботі – Рибам: гороскоп на 27 березня

А Ракам час «повернутися в сім’ю»

ОВНИ

Уникайте зараз усього, що може поставити вас у залежність. Намагайтеся усі справи виконувати самотужки, адже навіть перевірені люди згодом можуть вам дорікнути своєю допомогою.

ТЕЛЬЦІ

Зорі прогнозують покращення фінансових справ або подарунок. Можлива й вигідна пропозиція щодо зміни роботи.

БЛИЗНЯТА

Цього дня ймовірне романтичне побачення або зустріч з давньою симпатією. Від вас будуть чекати обіцянок, але не варто обнадіювати людину, якщо ви не готові до важливих кроків.

РАКИ

Ваша байдужість у відношенні близьких може серйозно змінити атмосферу у родині. Працюйте у робочий час, а вдома будьте і фізично, і думками з рідними.

ЛЕВИ

Великою проблемою сьогодні буде ваша невпевненість у собі. Якщо не зможете зміцнити віру у свої сили, то хоча б перенесіть важливі зустрічі.

ДІВИ

В особистому житті очікуйте на несподівану та приємну подію. Зараз вам вдасться успішно обійти гострі кути любовних проблем.

ТЕРЕЗИ

Забудьте на деякий час про визнання та гроші й просто подивіться на світ. Вчіться отримувати задоволення від звичайних речей.

СКОРПІОНИ

Вам вдасться впоратися з будь-якими проблемами чи провокаціями, якщо ви самі не будете затівати вияснення стосунків. Прийміть людей із їхніми недоліками.

СТРІЛЬЦІ

Зараз точно не час розслаблятися, адже вас чекає чимало зустрічей та робота з важливими документами. Результат цього дня вас потішить.

КОЗОРОГИ

Зорі радять скласти план дій, оскільки ви схильні хапатися за усі справи одразу та розпорошувати свої сили. Також виділіть час для відпочинку, щоб підготуватися до нової хвилі ділової активності.

ВОДОЛІЇ

Не виключено, що зустріч з фінансових або юридичних питань може призвести до стресу, а деякі події змусять вас працювати понаднормово. Можливі й перевірки.

РИБИ

День сприятливий для починань, але тільки у випадку, якщо ви відчуваєте в собі рішучість. На роботі остерігайтеся інтриг.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень