Шанс на виграш – Стрільцям, велика помилка – Рибам: гороскоп на 23 березня

А Водоліям краще не ходити в магазини

ОВНИ

Цей день буде випробуванням вашої нервової системи, адже від самого ранку вас спробують навантажити чужими справами. Погоджуватися чи ні – виключно ваша справа.

ТЕЛЬЦІ

Усі справи, які ви плануєте на цей день, будуть успішними. Вам вистачить і сили, і завзяття. А ось в особистому намагайтеся не з'ясовувати стосунки через дрібниці.  

БЛИЗНЯТА

Покладіться на інтуїцію та природну кмітливість, адже так буде легше впоратися із тими завданнями, які доля підготувала вам на цей день.

РАКИ

Ваш сьогоднішній настрій сподобається не всім. Ба більше, декому буде ніяково поруч із вами, тому врахуйте це, якщо плануєте зустріч з важливими для вас людьми.

ЛЕВИ

Якась ваша погана звичка, яку ви зазвичай не помічаєте, може зіграти з вами поганий жарт. Тож не розслабляйтеся й контролюйте себе, а також подумайте над тим, щоб ту звичку викорінити.

ДІВИ

Вас захоплять емоції, тому вам навряд чи вдасться чітко викладати свої думки. Зате вдаватиметься все, що пов'язане з проявом уяви. 

ТЕРЕЗИ

Вас чекає багато справ, тому розслабитися навряд чи вдасться. Разом з тим, це будуть цікаві завдання, які наблизять вас до успіху.

СКОРПІОНИ

Намагайтеся більше рухатися. І також навантажуйте мозок – зараз гарний час для самоосвіти.

СТРІЛЬЦІ

Зорі радять спробувати свої сили у лотереях, акціях чи конкурсах. Вам може пощастити, причому суттєво. І у життєвих лотереях теж, тому, якщо давно не могли на щось наважитися, то варто ризикнути саме сьогодні.

КОЗОРОГИ

Улюблена справа не завжди приносить радість та задоволення і цього дня ви можете у цьому пересвідчитися. Однак, сприйміть це за знак, щоб зайнятися чимось новим.

ВОДОЛІЇ

Не плануйте покупки, бо вони вас розчарують: покупка виявиться не надто зручною й практичною. Також є ризик переплатити за товар.

РИБИ

Цього дня хтось може втримати вас від великої помилки, тому прислухайтеся до порад і не відстоюйте свою думку до останнього.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень