Надто гострий язик – Ракам, кінець кохання – Козорогам: гороскоп на 19 березня

А Стрільці можуть розраховувати на винагороду

ОВНИ

Цього дня настрій вам може зіпсувати несподівана новина або нагадування про невиконану обіцянку. Сильні емоції або сторонній вплив можуть повністю опанувати вами.

ТЕЛЬЦІ

День відкриє перед вами нові перспективи. Також слухайте поради – хоч ми й не любимо, коли нам радять щось, якщо ми не просимо, все ж цього разу це будуть справді мудрі слова.

БЛИЗНЯТА

Необхідність бути одночасно у кількох місцях може вас дещо роздратувати, але цей насичений день незабаром дасть свої плоди.

РАКИ

Зараз вам потрібно бути дуже стриманими у висловлюваннях, адже одне необережне слово може стати причиною багатьох неприємностей.

ЛЕВИ

Ваш життєвий потенціал знизиться, тому не варто перевантажувати себе або йти на невиправданий ризик. Крім того, ваші емоційність і чуттєвість в особистому житті можуть обернутися сварками або розчаруванням.

ДІВИ

Зорі прогнозують підйом у фінансовій сфері, але разом з тим можливі непередбачені витрати. Цього дня ймовірне нове знайомство, однак не поспішайте зближатися.

ТЕРЕЗИ

Будьте уважними. На роботі не втрачайте почуття реальності, бо можливий обман або фінансові втрати. Можливі помилки та прорахунки, пов'язані з неправильною оцінкою ситуації або помилковою інформацією. Тому перевіряйте все, що почуєте.

СКОРПІОНИ

Уникайте напруги у спілкуванні з рідними, особливо з дітьми. Делікатні питання зможете вирішити тільки в атмосфері любові та поваги.

СТРІЛЬЦІ

День підходить для завершення справ і аналізу зробленого. Ймовірно, ваша активність і порядність будуть гідно відзначені.

КОЗОРОГИ

Не виключено, що вам доведеться вирішувати особисті проблеми, посунувши на другий план професійні справи. Ймовірні ускладнення у відносинах з близькою людиною, а сварка може розростися до повного розриву стосунків.

ВОДОЛІЇ

Можливі цікаві пропозиції або вигідні замовлення. Однак не піддавайтеся зайвому ентузіазму, який може приглушити практичні риси вашого характеру.

РИБИ

Цей день перевірятиме вас на стійкість. Через якусь подію ви прийдете до переосмислення свого життя.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень