Шанс на роботі – Скорпіонам, боротьба з недоброзичливцями – Козорогам: гороскоп на 15 березня

А Дів турбуватимуть фінанси

ОВНИ

Ви можете відчувати тривогу за своє майбутнє, однак, стабільність у матеріальному та суспільному становищі зараз не повинні викликати сумнівів.

ТЕЛЬЦІ

Придивіться до свого оточення й знайдете у деяких людях якості, які змусять більше їх поважати. Проблеми вирішаться вже незабаром і ви зможете відновити рівновагу.

БЛИЗНЯТА

Щоб просунутися у своїй справі, вам потрібно сконцентруватися на найважливішому та зрозуміти мотиви деяких людей.

РАКИ

Можливі новини, які відіб’ються на вашому настрої, тому постарайтеся психологічно захистити себе від усіх можливих несподіванок і спокійно сприймати все, що готує вам день.

ЛЕВИ

Цього дня ваші почуття набудуть особливої ​​гостроти. Якщо ви прагнете змін, то робіть перший крок вже зараз.

ДІВИ

Може виявитися, що ваше фінансове становище є недостатньо надійним, тому краще поки багато не витрачати. Успіх ваших справ залежатиме від впливових осіб, тому важливо справити на них правильне враження.

ТЕРЕЗИ

Ви хочете якнайшвидше досягти мети, але зараз важливо не квапити події. Будьте терплячими, бо зайва нервозність тільки ускладнить усе.

СКОРПІОНИ

День підходить для зміни іміджу. Головне, щоб новий образ не йшов всупереч із вашим внутрішнім світом. У роботі з’явиться нагода показати себе з кращого боку, а це невдовзі може принести свої дивіденди.

СТРІЛЬЦІ

Зорі кажуть, що це – ваш день. Ви зможете заглибитися у роботу, поліпшити матеріальне становище та зміцнити особисті стосунки.

КОЗОРОГИ

Цього дня про себе нагадають ваші недоброзичливці. Не виключено, що доведеться захищати себе всіма можливими способами.

ВОДОЛІЇ

Зараз краще не проявляти надмірну активність у справах і не поспішати з інвестиціями. Прислухайтеся до порад людей з багатим життєвим досвідом.

РИБИ

Тільки від вас залежатиме як пройде цей день. Якщо маєте бажання та енергію, то дійте – зараз є шанс добитися бажаного.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень