Розчарування у коханні – Левам, давні гріхи – Дівам: гороскоп на 11 березня

А Скорпіонам вдасться вийти з глухого кута

ОВНИ

Цього дня є шанс незвичайної зустрічі, яка змінить життя. Ці стосунки навряд чи закінчаться шлюбом, але подарують вам багато щастя.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає хороший день. Можливі позитивні фінансові зміни. Головне – правильно розпорядитися несподіваними грішми.

БЛИЗНЯТА

Перед вами можуть відкритися нові професійні перспективи. Ви будете раді зануритися у нову, цікаву й захоплюючу справу.

РАКИ

Цей день сприятливий для довірливого спілкування з керівництвом. Щоправда, цим ви можете зіпсувати відносини з колегами.

ЛЕВИ

День запам'ятається як день розчарування у стосунках, адже обранці продемонструють такі риси характеру, про які ви, засліплені почуттями, навіть не підозрювали.

ДІВИ

Можливі незаплановані грошові витрати. В особистих стосунках теж можуть виникнути неприємності. Не виключено, що спливуть давні гріхи та образи.

ТЕРЕЗИ

Контролюйте свої емоції, стежте за тим, щоб нікого не образити. Бажано усамітнитися й тимчасово відсторонитися від усього, що відбувається. Вам потрібен перепочинок.

СКОРПІОНИ

Події не раз поставлять вас у глухий кут, змушуючи підкорятися бажанням інших людей. Не варто йти на угоду з совістю – ваші доброзичливість і чисті помисли допоможуть розібратися у суперечливій ситуації.

СТРІЛЬЦІ

День характеризується послабленням захисних сил організму. Вам потрібно уникати перевантажень і зайнятися оздоровчими процедурами.

КОЗОРОГИ

Ділові зустрічі не принесуть ні задоволення, ні користі. Не виключена поява на вашому шляху безлічі дрібних неприємностей, які можуть довести вас до відчаю. Що б не відбувалося – не втрачайте віри у себе.

ВОДОЛІЇ

Аби день вдався, необхідно розрахувати сили, можливості та фінанси. Також варто уникати метушні.

РИБИ

Не варто призначати на цей день ділові зустрічі або запрошувати гостей. Не виключено, що ваші дії будуть непередбачуваними, а це може спровокувати конфлікт.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень