Небезпечні фантазії – Скорпіонам, нові можливості – Тельцям: гороскоп на 6 березня

А Терезів чекає непроста розмова

ОВНИ

Ніщо так не обеззброїть вашого співрозмовника, який прагне посперечатися, як те, що ви визнаєте свою неправоту. Скористайтеся цим ходом.

ТЕЛЬЦІ

Ви відкриєте у собі можливості, про які навіть не підозрювали. Можливі приємні та корисні знайомства, які відкриють ваше друге дихання. 

БЛИЗНЯТА

Не плануйте нічого на вечір, адже вам можуть запропонувати щось дуже цікаве. Чи покликати на побачення.

РАКИ

У вас є реальний шанс зібрати біля себе чимало однодумців й розпочати щось нове. Вас будуть переповнювати ідеї та натхнення.

ЛЕВИ

Ви можете сперечатися з усіма практично без приводу. Навіть через прості речі ви будете буквально заводитись й доводити свою правоту, вишукуючи істину. 

ДІВИ

На вас чекає багато цікавих новин і подій. День підходить для навчання, тому якщо на горизонті є цікавий та корисний семінар або якісь курси, не пропустіть.

ТЕРЕЗИ

Зорі прогнозують нелегке обговорення фінансових питань з коханими. Саме тут ваші погляди розійдуться і кожен вирішить довести, що має рацію. 

СКОРПІОНИ

Ви можете щось собі нафантазувати й повірити в це. Не дивуйтеся потім, коли прийде розчарування. Втім, якщо ви ділитиметеся своїми думками з близькими, то цього можна буде уникнути.

СТРІЛЬЦІ

На роботі можлива метушня та напруга. На жаль, ви ніяк не зможете цього змінити – цей робочий день просто потрібно пережити.

КОЗОРОГИ

Цього дня ви всюди знайдете недоліки й роздаватимете багато цінних порад. Збавте оберти, бо люди розбігатимуться від вас.

ВОДОЛІЇ

Ви будете не в найкращій формі, тому деякі справи краще відкласти й доробити завтра з ясною головою, ніж робити це зараз, коли замість десяти хвилин ви витратите на найпростішу справу годину.

РИБИ

Не варто переоцінювати свої можливості, а також сподіватися лише на долю. Аби досягнути успіху, вам доведеться добряче попрацювати та викластися на всі 100%.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень