Справжні магніти для багатства: знаки Зодіаку, яких доля наділила магічним даром

У списку їх 2

Скорпіон

Скорпіон перетворює будь-які життєві обставини на золото. Саме він володіє магічною здатністю притягувати успіх та багатство у своє життя. Скорпіон знає, як контролювати свої емоції та використовувати їх, щоб реалізувати свої бажання в конструктивний спосіб.

Ви магнетичні у своїй сексуальності та маєте відчуття королівської влади, що оточує вашу ауру. Ви глибоко торкаєтеся циклів переродження та трансформації. Ви перейшли на темний бік і вийшли з підземного світу оновленим, щоб створити для себе рай на землі.

Стрілець

Здатність Стрільця робити золото навіть із попелу вражає і навіть трохи жахає. Все, на що він спрямовуєте свою енергію, миттєво змінюється – на добре, чи погане. У Стрільця є здатність знищити все, що його стримує, відроджуючи себе. Він може з легкістю перетворювати перешкоди та нещастя на можливості та зцілювати людей лише своїми словами.

Керований Юпітером, Стрілець є одним із найщасливіших знаків Зодіаку і точно знає, як з легкістю перетворити негаразди на можливості. У той же час він цілком згоден бути лиходієм і стати кармою для того, хто справді цього заслуговує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень