5 знаків Зодіаку, які стають найкращими батьками

Вони є і авторитетом для дітей, і їхнім надійним тилом

Овен

Він динамічний та енергійний. Спонукає своїх дітей досліджувати нове, навчатися та приймати виклики. Прищеплює їм почуття безстрашності та незалежності, дарує безмежну енергію та надихає. Овен щедрий до дітей, викликає симпатію у них своєю харизмою, а ще - найбільше за них вболіває.

Рак

Це дуже дбайливий батько. Дає емоційну підтримку і затишок. Інтуїтивно розуміє своїх дітей, розвиває глибокі емоційні зв'язки з ними.

Рак чуйний та вміє співпереживати. Завдяки цьому стає не просто  добрим батьком, а й справжнім другом своїм дітям.

Лев

Лев -  це тепло і підтримка для своїх дітей. Він вселяє у них впевненість, надихає на творчість, розвиває почуття власної гідності.

А ще Лев пишається успіхами своїх дітей і виховує у них сильне почуття обов'язку.

Діва

Вона скрупульозна та орієнтована на деталі. Завдяки цьому стає ідеальним наставником для своїх дітей. Найдрібніші аспекти виховання не минуть повз її увагу.

Аналітичний розум Діви допомагає дітям справлятися з труднощами, виховує у них дисциплінованість та працьовитість.

Ще Діва - дипломатична і чесна. Цьому ж навчає своїх дітей. 

Козоріг

Керується мудрістю і терплячістю у вихованні, надає йому структурованості. Прищеплює дітям дисциплінованість, відповідальність, етичність, працьовитість. 

Козоріг стає дороговказом у житті своїх дітей. Він створює вдома чітку і стабільну обстановку, поєднуючи турботу та авторитет. Тож його діти мають правильні цінності у житті і почуття відповідальності.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень