Незаплановані прибутки – Овнам, романтичне знайомство – Дівам: гороскоп на 27 лютого

А Ракам зорі підкажуть, як зберегти репутацію

ОВНИ

Зараз добре займатися фінансовими питаннями: сплачувати рахунки, віддавати борги. Можливі незаплановані прибутки, тому вам простіше буде впоратися з проблемами.

ТЕЛЬЦІ

Завдяки своїм вольовим якостям вам вдасться розібратися з будь-якими справами. Особисте життя може заграти новими барвами.

БЛИЗНЯТА

Зараз вам потрібно вміти вчасно зібратися та швидко реагувати. Нові проєкти краще відкласти, бо вам може забракнути ентузіазму.

РАКИ

Почекайте, доки емоції щодо певних подій трохи заспокояться. Це принесе вам вигоду та збереже репутацію.

ЛЕВИ

Це буде не найкращий день тижня, але якась подія може стати для вас цінним уроком – ви зрозумієте, що не варто нехтувати можливостями, які посилає вам доля.

ДІВИ

Вас чекає романтичне знайомство, тому будьте готовими до крутих змін у житті.

ТЕРЕЗИ

Цей день принесе гармонію в особисті стосунки. Але за умови, що ви не будете порпатися у минулому.

СКОРПІОНИ

Хоча б трохи часу вам варто провести з близькими, адже це допоможе розслабитися та відновити рівновагу. Будь-які конфлікти намагайтеся залагоджувати спокійно, уважно слухаючи опонента.

СТРІЛЬЦІ

Тим, хто нарікає на рутину, варто брати ситуацію в свої руки. Наважитися на зміни інколи важко, але результат дасть вам корисний досвід. Як мінімум.

КОЗОРОГИ

Зорі сприятимуть плідній взаємодії з колегами та партнерами. Цього дня варто повністю віддатися роботі. Можлива й несподівана пропозиція по бізнесу.

ВОДОЛІЇ

Зараз вам вдасться чітко сформулювати свої цілі та завдання. Сміливо проявляйте ініціативу, висувайте свої ідеї та пропозиції.

РИБИ

Вам доведеться відкоригувати свій графік, щоб взяти від цього дня усе. Якщо докладете зусиль, то отримаєте усе, що планували.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень