Подолання перешкод – Рибам, грандіозні плани – Близнятам: гороскоп на 22 лютого

А Терезів можуть підвести нерви

ОВНИ

Чим менше ви будете проявляти ініціативи, тим краще, адже цього ніхто не оцінить. У деяких ситуаціях вам може здатися, що вас хочуть образити. Але це не так, тому не треба конфліктувати. 

ТЕЛЬЦІ

Те, що раніше здавалося нереальним, цього дня може стати реальністю. Це прекрасний час для впорядкування свого життя.

БЛИЗНЯТА

Доля сприятиме усім активним людям, а також новим справам, тому можете будувати грандіозні плани - у вас все вийде. Зараз буде мати велике значення спілкування та живий обмін думками.

РАКИ

Відмовтеся від справ, де є хоч трохи ризику, щоб не зіпсувати репутацію. Також намагайтеся не критикувати коханих, щоб уникнути вияснення стосунків.

ЛЕВИ

Контактуючи з новими знайомими будьте дуже обережними, щоб не розповісти про себе зайвого. Також зараз вам варто спробувати щось нове – є шанс, що ви відкриєте в собі новий талант.

ДІВИ

Менше прислухайтеся до думки інших, оскільки ваш перший порив буде правильним. Тому сміливо ухвалюйте рішення.  

ТЕРЕЗИ

Зайва нервозність, яку ви продемонструєте у спілкуванні з колегами або домашніми, може обернутися для вас погіршенням стосунків і самопочуття. 

СКОРПІОНИ

Попрощайтеся з тим, що заважає рухатися вперед. Якщо якісь відносини або речі обтяжують вас, позбудьтеся цього без жалю.

СТРІЛЬЦІ

Плануйте на цей день найбільш важливі справи та зустрічі - у вирішенні багатьох питань ви будете на коні. День сприятливий для пошуку нової роботи, підвищення свого професійного рівня. 

КОЗОРОГИ

Енергетичні ресурси вашого організму зараз на висоті, тому можна планувати будь-які справи й заходи. Отримані в цей час поради будуть для вас дуже корисними. 

ВОДОЛІЇ

У вас з'явиться багато цікавих ідей, які потрібно втілити в життя. Але спочатку необхідно знайти тих, хто вам у цьому допоможе.

РИБИ

Зараз вам варто проявити більше наполегливості в досягненні мети та вчитися долати не тільки зовнішні, але і внутрішні перешкоди. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень