Гості – Терезам, свіжі ідеї – Овнам: гороскоп на 18 лютого

А Водолії можуть засумувати

ОВНИ

Зорі рекомендують вам зменшити темп і добре відпочити. Прогулянки добре вплинуть на ваші нерви та допоможуть зосередитися, щоб дозволити вашій уяві знайти свіжі ідеї.

ТЕЛЬЦІ

У вас буде авантюрний настрій, тому ви зможете на те, що вже давно планували. Не бійтеся робити рішучі кроки назустріч майбутньому та приймати спонтанні рішення.

БЛИЗНЯТА

Цього дня ви зрозумієте, що геніальні рішення іноді приходять з абсолютно звичайних речей. Все, що ви придумаєте цього дня, допоможе вам у найближчому майбутньому.

РАКИ

Будьте обережними у спілкуванні з незнайомцями, адже серед них може виявитися якась впливова особа, з якою вам невдовзі доведеться співпрацювати.

ЛЕВИ

Відчуття легкості та емоційного підйому допоможуть вам у вирішенні багатьох проблем. Це найкращий день для того, щоб оцінити радощі життя.

ДІВИ

Чим менше ви будете замислюватися над тим, як поводитися й що говорити, тим краще складеться день. Будь-яка спроба зіграти буде виглядати відверто фальшивою.

ТЕРЕЗИ

Чекайте несподіваних гостей. Спробуйте бути гостинними, навіть якщо планували провести день зовсім по-іншому.

СКОРПІОНИ

Насолоджуйтеся приємними дрібницями. Хоча цілком можливо, що серед цих дрібниць трапиться й щось дуже важливе, тому пильнуйте.

СТРІЛЬЦІ

Намагайтеся не вступати в суперечки. Також цього дня вам, ймовірно, доведеться визнати свою помилку. Спробуйте не зациклюватися на цій невдачі, бо від помилок не застрахований ніхто.

КОЗОРОГИ

Вас чекає насичений день, оскільки багато чого доведеться робити одночасно. Вечір присвятіть тому, що любите.

ВОДОЛІЇ

Вам може бути трохи сумно через спогади. Піддаватися такому настрою не можна, бо вас це може серйозно затягнути в минуле.

РИБИ

Ви не відчуватимете великого бажання зустрічатися з кимось, тому присвятіть день собі та своїм бажанням.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень