Додаткові гроші – Стрільцям, нові стосунки – Левам: гороскоп на 13 лютого

А Ракам зорі прогнозують успішний старт

ОВНИ

Зорі рекомендують вам звернути увагу на слова керівника, на формулювання та інтонації. Це принципово важливо для того, щоб краще його зрозуміти й зробити все правильно.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає дуже цікава пропозиція, яка, як мінімум, підніме вашу самооцінку. Успішно складуться усі дрібні справи, тому день вам сподобається.

БЛИЗНЯТА

Ви станете лідером у колективі. Намагайтеся максимально точно, коротко та чітко викласти свою позицію й у вас все вийде.

РАКИ

Сприятливий день для того, щоб почати щось нове. У вас є всі шанси зробити приголомшливий старт, який дасть змогу обігнати нинішніх і потенційних конкурентів.

ЛЕВИ

Ви можете трохи нудьгувати цього дня. Будьте на людях, отримайте радість від спілкування з близькими. Не виключений початок нового роману.

ДІВИ

Цього дня вас дратуватиме банальність. Це саме той настрій, коли можна зробити щось корисне та особливе.

ТЕРЕЗИ

Не варто псувати собі день, переживаючи проблеми наодинці. Краще обговоріть їх з близькими людьми.

СКОРПІОНИ

У боротьбі за своє місце вам доведеться продемонструвати все, на що ви здатні. Головне, правильно розподіліть сили та не засмучуйтеся через дрібниці.

СТРІЛЬЦІ

Вдалий день для вирішення фінансових питань. Прозондуйте ґрунт щодо додаткового заробітку, а знайшовши хороший варіант, пожертвуйте часом задля додаткових грошей.

КОЗОРОГИ

Можлива конфліктна ситуація, але не варто одразу ж згадувати про силу, як про найбільш ефективний засіб - спробуйте спершу пояснити людині, що ви від неї хочете.

ВОДОЛІЇ

Не варто змішувати домашні справи з робочими, адже немає нічого більш небезпечного для домашнього вогнища та сприятливої атмосфери на роботі, ніж намагання поєднати ці сфери свого життя.

РИБИ

Ваша наполегливість дозволить вам збільшити свої заробітки. Докладіть зусиль та винахідливості, щоб це дійсно сталося.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень