4 найлінивіші знаки Зодіаку

Між роботою і відпочинком вони оберуть друге

Риби

Вони ліниві і флегматичні, люблять спокій і байдикування. У них багато волі до дії, але їхня енергія швидко вичерпується. Вони хапаються одразу за десятки справ, а потім їм важко щось закінчити, особливо, коли справа стосується побутових проблем.

Риби завжди відкладають справи до останньої хвилини. І коли настане час, вони намагатимуться повністю ухилитися від своїх обов'язків. Вони часто спізнюються.

Телець

Телець не любить експериментів та нововведень. Найкраще працює у середовищі, де нічого не потрібно міняти. За цією любов'ю до стабільності і сталості часто ховається жахлива лінь.

Телець ненавидить поспіх і погано справляється із тиском. Йому потрібно багато часу подумати, перш ніж діяти. Це один з найдисциплінованіших знаків Зодіаку, але йому не потрібно багато часу, щоб втекти від своїх обов'язків.

Близнята

Близнята мають велику кількість енергії, яку вони найохочіше витрачають на розваги. Вони люблять веселитися і роблять лише те, що їм хочеться. Але коли справа стосується дії, Близнята мають блокаду — вони просто ненавидять, коли їм щось говорять. Тож якщо ви очікуєте, що Близнята охоче виконуватимуть покладені на них обов'язки, попереджаємо — швидше пекло замерзне.

Людям, народженим під цим знаком Зодіаку, властива ще одна риса — вони швидко впадають у смуток, через що їм рідко вдається довести якусь справу до кінця.

Лев

Лев вміє поринути в роботу з головою, але все ж таки вважає за краще керувати і віддавати накази. Як лідер він завжди незрівнянний. Він постійно намагається робити все по-своєму. Найбільше цінує моменти, коли може жити у розслабленні, далеко від турбот та проблем світу.

Активний, коли це справді необхідно, і в таких ситуаціях викладається на повну. Але найбільше він любить відпочивати і нічого не робити. Погано справляється із домашніми справами. Це не королівська справа.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень