Що не день, то перешкода: 5 найвразливіших знаків китайського гороскопа

У списку є навіть Дракони

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

До кінця цього року 5 знакам східного зодіакального календаря житиметься нелегко. Астрологи розповіли, кому варто приготуватися до випробувань

Собаки

Представники цього знака можуть зіткнутися з перешкодами та труднощами у своїй кар’єрі, стосунках, здоров’ї та фінансах.  

Дракони

Можуть переслідувати конфлікти з сім’єю, друзями чи колегами, проблеми зі здоров’ям та фінансовими. Один із найпоширеніших і найефективніших способів задобрити свого покровителя — носити червоний одяг чи аксесуари, наприклад, шарф, капелюх, пояс чи браслет.

Бики

Можуть виникнути труднощі, конфлікти та невдачі у своїх починаннях. Потрібно буде проявити терпіння, гнучкість та здатність адаптуватися, щоб подолати ці проблеми.

Кози

Представники цього знака можуть зіткнутися з людьми, які викликають дискомфорт або дратують. Вони можуть бути нервовими, фальшивими чи агресивними. Тож у критичних ситуаціях варто проявляти терпіння та увагу до інших.

Тигри

Дракон принесе багато неприємностей і перешкод у кар’єрі та проєктах. Не варто робити ризикованих фінансових вливань та довіряти малознайомим людям.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень