Висхідний знак: що це і як він впливає на наше життя

Виявляється, що наші природні схильності, характер і доля залежать не лише від знаку, під яким ми народилися

Важливий елемент гороскопа кожної людини – асцендент або, як його ще називають, «висхідний знак». Він також неабияк впливає на характер людини та її природні схильності.

Що означає його асцендент?

Асцендент – це знак, який перебуває у мить народження людини на небосхилі. Він відіграє велике значення для тлумачення гороскопу. Астрологи вважають, що асцендент вказує на образ мислення і безпосереднього сприйняття світу.

Висхідний знак часто стає маскою, яку ми надягаємо. Також він показує, як ми справляємося з повсякденними проблемами. Саме прояви асценденту ми відразу помічаємо у новому знайомому, адже саме він визначає природну реакцію людини на нових людей і ситуації.

Знаки Зодіаку і коротка характеристика асценденту

  • Асцендент Овен

Ці люди емоційні, динамічні, напористі і конкурентоспроможні. Вони схильні спершу діяти, а лише тоді думати.

  • Асцендент Тілець

Такі люди ставлять комфорт вище екстравагантності. Вони віддають перевагу якості над кількістю. Їм подобається витрачати час на важливі речі (у тому числі й на стосунки).

  • Асцендент Близнюки

Висхідний знак у Близнюках - це насамперед спілкування. У житті таких людей цікавить занадто багато речей, тому їм ніколи не вистачає часу на весь неосяжний світ інформації.

  • Асцендент Рак

Люди з асцендентом у Раку неймовірно дбайливі, тому такі люди прагнуть спокійного сімейного життя. Їх основний талант - уміння давати корисні поради.

  • Асцендент Лев

У них справді відкрите серце. Такі люди готові щедро ділитися своїм часом, грошима й емоціями.

  • Асцендент Діва

Такі люди організовані, допитливі і дуже розумні. Вони точно знають, чого хочуть досягти у житті. Такими людьми дорожать хворі та немічні, а ще їх дуже люблять тварини.

  • Асцендент Терези

Любителі тринькати чужі кошти. Вони справді насолоджуються часом, який присвячують собі, а також матеріальними цінностями у вигляді нового гардеробу, походів у салон краси, чергового годинника чи прикраси тощо.

  • Асцендент Скорпіон

Такі люди обожнюють вести глибокі і змістовні розмови, оскільки Висхідний Скорпіон прагне дізнатися всі секрети співрозмовника. Він не зупиниться, поки не зробить цього. Часто такі люди маніпулюють своїми співрозмовниками.

  • Асцендент Стрілець

Ці люди життєрадісні і обожнюють пригоди. Оскільки Стрілець вважається щасливим знаком Зодіаку, такий асцендент є одним із кращих.

  • Асцендент Козеріг

Життя для них - велика подорож, де сам шлях так само важливий, як і його кінцева точка. Люди з Висхідним Козерогом зазвичай добре виглядають у старості, оскільки переважно можуть похизуватися міцним здоров’ям.

  • Асцендент Водолій

Ексцентрична поведінка та вишукана зовнішність. У таких людей гострий розум, який випереджає час і проявляється ще змалку.

  • Асцендент Риби

Люди з асцендентом Риби - мрійливі і здатні поринути в чужі переживання. Іноді вони можуть зцілювати душі людей самою своєю присутністю

Джерело: Ганок

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень