Конфлікти з керівником – Ракам, питання фінансової стабільності – Дівам: гороскоп на 21 лютого

А Леви не дадуть шансу сумнівам

ОВНИ

Зараз краще проявляти завзяття у справах, які на даному етапі вам не під силу. Також не можна брати чи давати гроші в борг.

ТЕЛЬЦІ

Ви отримаєте шанс досягти поставлених цілей. Не впустіть можливість поспілкуватися з особами, які можуть вплинути на ваше майбутнє.

БЛИЗНЯТА

Ситуація, яка останнім часом дуже вам надокучала, почне прояснюватися. Незабаром все стане на свої місця.

РАКИ

Не варто форсувати події на роботі, адже ви можете не втриматися й посперечатися з керівництвом. І даремно, бо у суперечці ви не виграєте.

ЛЕВИ

Після подій першої половини дня ви будете надзвичайно впевненими у собі. Зараз добре обговорювати професійні питання з потенційними партнерами. А ось довіряти особисті таємниці не варто нікому.

ДІВИ

Вам потрібно серйозно проаналізувати свої фінансові можливості й подумати, як уникнути втрат і зберегти стабільність.

ТЕРЕЗИ

Зіпсувати собі настрій ви можете, якщо почнете дратуватися через дрібниці. Тримайте емоції під контролем.

СКОРПІОНИ

Зараз ви схильні ухвалювати рішення під впливом емоцій і тому можете припуститися помилок.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ви будете самі створювати перешкоди, чим втомите себе та всіх інших. Будьте готові до докорів, адже людям це не сподобається.

КОЗОРОГИ

Не вимагайте від себе неможливого та зосередьтеся на найголовніших справах. Також це вдалий час для покупок і для приємних посиденьок в компанії надійних друзів.

ВОДОЛІЇ

Постарайтеся знайти заняття, яке допоможе відволіктися від негативних думок. На роботі краще зайняти вичікувальну позицію, щоб не зіпсувати вже зроблене.

РИБИ

День буде насичений різними подіями, тому планів краще не будуйте. Якщо не хочете самі собі ускладнити життя, то не давайте обіцянок, особливо тим, від кого залежите.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень