Зайва копійка – Близнятам, відчуття спокою – Козорогам: гороскоп на 15 лютого

Також у декого знизяться життєві сили

ОВНИ

Навчіться задовольнятися тим, що дає вам життя, не вимагаючи нічого більшого.

ТЕЛЬЦІ

День підходить для вдосконалення. Успіх буде супроводжувати найбільш спокійних представників знаку, які вміють пристосовуватися до будь-яких умов життя та стримувати емоції.  

БЛИЗНЯТА

Основне завдання цього дня - вміння правильно розподілити отримані кошти. А копійка вам точно перепаде. Якщо будете правильно розпоряджатися фінансами, то зможете значно поліпшити своє матеріальне становище та здобути самостійність ще до кінця місяця.

РАКИ

Зараз вам варто поберегти себе, адже ваша енергетика ослаблена й можливе відчуття втоми. Варто пошукати собі джерело енергії та натхнення.

ЛЕВИ

Не виключено, що доведеться спілкуватися з людьми, з якими раніше відносини не складалися. Є небезпека недоцільних витрат і фінансових проблем.

ДІВИ

День підходить для укладення угод і ділових переговорів. Ви зможете переконати навіть найбільш впертого співрозмовника, а тому можливе вирішення важливих питань.  

ТЕРЕЗИ

Будьте зібраними та організованими, уникайте метушні та непотрібних розмов, а також утримайтеся від важкої фізичної праці, оскільки перевитрата енергії зараз вкрай небезпечна.

СКОРПІОНИ

День характеризується посиленням уяви, творчих можливостей та фантазії. Зорі радять проявляти творчу активність у будь-якій сфері діяльності.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня ваші життєві сили знизяться. Ви можете втратити почуття впевненості в собі. Зараз вам потрібно більше відпочивати й гнати від себе негативні думки.
 не допускати негативних думок.

КОЗОРОГИ

Віддайтеся любові та намагайтеся втримати відчуття душевного спокою. Насолоджуйтеся кожною хвилиною, адже таких днів не надто багато.

ВОДОЛІЇ

Постарайтеся ніде не виділятися, щоб уникнути непотрібних розмов і пліток. Зараз не час відстоювати свої принципи та когось у чомусь переконувати.

РИБИ

Вас чекає напружений робочий день. Великий обсяг роботи й деякі ускладнення змусять вас зануритися з головою в професійні проблеми.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень