Приємні витрати – Терезам, спокій і радість – Левам: гороскоп на 29 лютого

А Дів можуть критикувати на роботі

ОВНИ

Ви можете відчути втому, хоча навряд чи вам вдасться розслабитися. Ближче до вечора можливі події або новини, які позитивно позначаться на вашому настрої та самопочутті.

ТЕЛЬЦІ

Не бійтеся нічого, адже Фортуна буде на вашому боці. Гарантією успіху будуть ваші практичність та інтуїція. А ось великі покупки поки краще не робити.

БЛИЗНЯТА

Ви зможете реалізувати творчі та ділові здібності. Однак, займатися новими справами не варто – продовжуйте ті проєкти, над якими вже давно працюєте.

РАКИ

Ваша надмірна чутливість може призвести до розчарувань. Постарайтеся знайти в собі точку опори та не дозволяйте людям нав’язати вам свою точку зору.

ЛЕВИ

Вам з легкістю вдасться вирішити найбільш складні завдання, тому цього дня до вас повернеться відчуття спокою та радості.

ДІВИ

Цього дня вам потрібно бути особливо уважними в роботі, оскільки є велика ймовірність зауважень і претензій з боку керівництва.

ТЕРЕЗИ

Цього дня можливі незаплановані витрати, які позначаться на бюджеті. Однак, ці витрати будуть на те, що принесе вам велике задоволення.

СКОРПІОНИ

Не починайте нічого нового зараз. Відсутність компетенції та рішучості в діях може призвести до грубих помилок.

СТРІЛЬЦІ

Зміна настрою або легковажність завадить вам у вирішенні навіть дуже простих завдань, тому серйозні справи краще відкласти. Також вам потрібно контролювати свої витрати, бо виплати, на які ви розраховуєте, можуть трохи затримати.

КОЗОРОГИ

Найближчим часом вам вдасться досягти бажаного, але зорі не радять йти напролом – обачність та терпіння будуть кращими союзниками.

ВОДОЛІЇ

Не варто конфліктувати, але зорі радять дотримуватися своєї лінії поведінки. Будьте твердими у своїх рішеннях та діях.

РИБИ

Можливі несподіванки, не всі з яких виявляться приємними. Будьте обережні, оскільки шквал емоцій може зашкодити вашому здоров’ю.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень