«Третє око» – Терезам, шкідливі поради – Левам: гороскоп на 2 березня

А Стрільцям необхідно відновити запас енергії

ОВНИ

Несподівані новини можуть внести зміни у ваші плани.  Стережіться необдуманих дій та необережних висловлювань.

ТЕЛЬЦІ

Цей день сприятливий для освоєння усього нового, знайомств і покупок. Друзі підкажуть вам гарні ідеї та відкриють очі на нові можливості. 

БЛИЗНЯТА

Вас чекають серйозні зміни. Є висока ймовірність агресії, тому лише дипломатія буде вашим помічником у всіх контактах. 

РАКИ

Цей день може перевернути все ваше життя. Нові люди в  оточенні будуть сприяти зміцненню вашої незалежності у всьому. 

ЛЕВИ

Цей період сприятливий для доброустрою житла, великих покупок, оформлення документів і відносин. Не варто прислухатися до чужих порад - вони можуть тільки нашкодити.

ДІВИ

День може не дуже вдатися, бо пройде під тягарем сумнівів і розчарувань. Не сумнівайтеся у правильності своєї позиції чи ухваленого рішення – довіртеся інтуїції.

ТЕРЕЗИ

Ваші передчуття цього дня будуть правильними, як ніколи. Зорі сприяють тонкому відчуттю всього, що відбувається.

СКОРПІОНИ

Ви можете опинитися перед необхідністю співучасті у проблемах друзів і родичів. Головне – самому зберегти душевну рівновагу.

СТРІЛЬЦІ

Може спостерігатися погіршення самопочуття, викликане перевитратою життєвої енергії. Відпочинок, раціональне харчування та прогулянки на свіжому повітрі приведуть вас у норму.

КОЗОРОГИ

Зараз можуть виникнути невеликі фінансові проблеми. Але, щоб не сталося, не можна віддалятися від близьких і замикатися у собі. Вам потрібна моральна підтримка. 

ВОДОЛІЇ

Зараз несприятливий період для розширення сфери діяльності, оскільки ваші бажання не знайдуть підтримки. Не виключено, що події попередніх днів серйозно вплинуть на ваш авторитет і самооцінку. 

РИБИ

Відмовтеся від активностей. Проведіть день вдома і влаштуйте невелике сімейне свято, щоб отримати розрядку та полегшення.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.



Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень