Вигідний підробіток – Левам, бажана покупка – Близнятам: гороскоп на 17 березня

А Скорпіонам потрібно побути з дітьми

ОВНИ

Розташування зірок спрямовує вашу енергію на екстраординарні ідеї, вчинки, плани. Група підтримки ваших ідей, швидше за все, буде не дуже численною, але ви й так не схильні прислухатися до чужої думки, тому вас це не засмутить.

ТЕЛЬЦІ

Перегляньте дружні та любовні зв'язки, оскільки вони не надто надійні. Приділіть увагу дітям, але не будьте надто вимогливими до них.

БЛИЗНЯТА

Можлива апатія, байдужість до всього. Спробуйте перезавантажити себе через приємну зустріч або бажану покупку.

РАКИ

Вам потрібно відновити сили, адже найближчими днями ви отримаєте можливість піднятися кар’єрними сходами.

ЛЕВИ

Є гарна новина: вам можуть запропонувати вигідний підробіток, за який ви отримаєте чималу суму.  

ДІВИ

Ви дізнаєтеся про власні таланти, про які навіть не здогадувалися. Можливі приємні та корисні знайомства, які відкриють хороші професійні перспективи. 

ТЕРЕЗИ

Не погоджуйтеся на сумнівні пропозиції, навіть від добрих знайомих. Та й взагалі не плануйте на цей день справ і відпочиньте.

СКОРПІОНИ

Хороший день, аби налагодити стосунки з дітьми. Проведіть якомога більше часу разом, щоб краще зрозуміти один одного, але не повчайте й не критикуйте.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня можливі незвичні ситуації, однак не дозволяйте емоціям брати гору над розумом і у всьому знайте міру.

КОЗОРОГИ

Намагайтеся бути в тонусі. Правильне налаштування допоможе впоратися із найскладнішими справами та довести їх до успішного завершення.

ВОДОЛІЇ

Попри вихідний, думки ваші будуть про роботу. Цього дня ви, ймовірно, отримаєте кілька цікавих пропозицій, які можуть призвести до зміни чи розширення діяльності. 

РИБИ

Особисте життя вийде на перший план, адже у вас накопилося багато ніжності й тепла. Самотнім представникам знака зорі радять не засиджуватися вдома, щоб не впустити свою долю.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень