Незабутній спогад – Тельцям, нове життя – Терезам: гороскоп на 18 березня

А комусь треба економити

ОВНИ

У вас може з’явитися бажання проявити свою винятковість, а тому деякі ваші вчинки будуть непередбачуваними. Примхливість, агресія та егоїзм – це ті якості, які точно не зблизять вас з людьми.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня відбудеться подія, яка виявиться яскравим і незабутнім спогадом вашого життя. Не варто довго обмірковувати пропозиції – дійте швидко.

БЛИЗНЯТА

Ймовірні фінансові проблеми, які стануть перешкодою для втілення деяких планів. Основою вашої поведінки цього дня мають бути почуття обов'язку та власної гідності.

РАКИ

Рутинна робота може дратувати, але вкрай важливо зараз працювати віддано, бо керівництво стежить за вами, як яструб.

ЛЕВИ

Попри можливі перешкоди, ви зможете поліпшити своє матеріальне становище, а також налагодити та зміцнити сімейні стосунки.

ДІВИ

Професійні проблеми вирішаться й ви зможете зайнятися й іншими сферами свого життя. Не виключені приємні новини від когось із близьких.

ТЕРЕЗИ

Цей день може стати початком нового етапу у вашому особистому житті. Також смуга невдач закінчиться і з’являться нові надійні однодумці.

СКОРПІОНИ

Цього дня у вас буде можливість виправити старі помилки. Докладіть максимум зусиль, щоб скористатися цим шансом.

СТРІЛЬЦІ

Цей день особливо сприятливий для тих, хто має справу з грішми. Можливий суттєвий прибуток.

КОЗОРОГИ

Вам потрібно спокійно обдумати свої плани, цілі та тактику поведінки. Можливі конфлікти з родичами, оскільки вам здаватиметься, що вони втручаються у ваше приватне життя.

ВОДОЛІЇ

Поборіть лінощі й беріться до роботи, адже зараз ви зможете реалізувати навіть дуже ризиковані плани. Можливе погіршення матеріального становища, тому будьте стриманішими у витратах. 

РИБИ

Робота цього дня даватиметься важче, ніж зазвичай. Не здавайтеся, уважно прораховуйте кожен крок і дійте, не довіряючи порадам.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень